Close
contabilitate-suceava.com

+40 747 415 252

benoniu@yahoo.com

Acordare vize C.F.P

Punem la dispoziția dumneavoastră soluții complete de vizează acordarea de vize C.F.P. – control financiar preventiv. Scopul acestui tip de control este de a identifica acele operațiuni și proiecte specifice care nu se încadrează în condițiile impuse de lege și nici nu respectă regulile existente cu privire la acestea. Vă ajutăm să identificați neregulile ce ar putea să prejudicieze patrimoniul societății dumneavoastră.

De asemenea, este necesar să vă asigurați că proiectele de operațiuni se încadrează în limita și destinația diverselor credite bugetare existente, precum și a celor de angajament. Sunt supuse controlului financiar preventiv operațiuni diverse ce au în vizor repartizarea și deschiderea de credite bugetare, modificarea acestora în trimestre și subdiviziuni, ordonanțarea de cheltuieli, concesionarea și închirierea bunurilor domeniului public sau al unităților administrativ – teritoriale, constituirea de venituri publice pentru autorizarea și stabilirea de titluri de încasare, diverse operațiuni ce au fost stabilite după ordinul ministrului finanțelor publice, etc.

Deținem cunoștințe aprofundate în domeniu, ceea ce înseamnă că dispunem de soluțiile potrivite indiferent de situația în care vă aflați, respectiv de serviciile de care aveți nevoie. Apelați la experții noștri pentru a obține vize C.F.P. în timp util și fără probleme.