Close
contabilitate-suceava.com

+40 747 415 252

benoniu@yahoo.com

Expertiză judiciară Suceava

Serviciile de expertiza judiciara Suceava pe care firma noastra vi le pune la dispozitie au drept scop identificarea si gestionarea unor fapte si situatii diverse, de natura economica si financiara, in vederea indeplinirii obiectivelor avute in vedere de organul judiciar.

Expertiza judiciara va va ajuta in ceea ce priveste interpretarea datelor furnizate de evidenta contabila, pentru a obtine o imagine clara in ceea ce priveste situatiile investigate. Cu ajutorul serviciilor pe care vi le punem la dispozitie veti reusi sa optimizati costurile fiscale si sa minimizati orice riscuri de natura fiscala care ar putea sa apara.

Pentru a va sprijini din toate punctele de vedere, venim in ajutorul dumneavoastra cu servicii complete, care includ si expertiza judiciara. Rezultatele pe care le putem obtine va vor fi oferite de catre profesionisti in domeniul contabil, care dispun de experienta necesara pentru a solutiona orice situatii de natura fiscala sau contabila.

Aceste servicii vizeaza cercetarea unor situatii si fapte economice, patrimoniale financiare sau referitoare la gestiune. Rezultatul final pe care il vom oferi in urma serviciilor de expertiza judiciara Suceava va consta intr-o serie de concluzii ce vor putea fi considerate probe pentru organul judiciar in situatii diverse, de la cercetari si anchete pana la judecata. Raportul final va fi ulterior inaintat instantei, intr-o prezentare clara si sustinuta de probe si argumente care sa sprijine toate declaratiile si care sa ofere raspunsuri avizate la orice intrebari care ar putea contribui la solutionarea cazului.