Close
contabilitate-suceava.com

+40 747 415 252

benoniu@yahoo.com

Expertiză contabilă Suceava

Va punem la dispozitie servicii de expertiza contabila pe care le putem realiza vizand cazuri specifice, conform cu solicitarile dumneavoastra. Expertiza contabila reprezinta o activitate ce poate fi realizata doar de un expert contabil, care va avea in vedere efectuarea unei cercetari amanuntite si specializate referitoare la actele contabile, in vederea solutionarii diverselor probleme, situatii sau chiar litigii.

Serviciile de expertiza contabila pe care le oferim respecta toate normele si standardele profesionale emise de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania. Printre acestea pot sa se numere:

– Analiza si verificarea existentei evidentei contabile pentru o anumita perioada, precum si verificarea corectitudinii acesteia.

– Verificarea corectitudinii calcularii taxelor si impozitelor, precum si concordanta acestora cu declaratiile depuse la autoritatile statului.

– Servicii de expertiza contabila necesare pentru a solutiona situatii diverse, la solicitarea persoanelor fizice sau juridice, pentru a fi utilizate in cazul litigiilor atunci cand nu se doreste inceperea procedurilor judiciare.

– Servicii de expertiza contabila ce au drept scop analiza corectitudinii informatiilor prezentate in cadrul Bilantului contabil si a situatiilor financiare, etc.

Finalitatea expertizei contabile se concretizeaza intr-un raport complet si complex in care vor fi mentionate observatii, fapte, opinii si rezultatele obtinute in baza documentelor justificative furnizate de catre solicitant, pentru a putea lua o decizie bine informata in legatura cu aspecte diverse de natura contabila si financiara.