Close
contabilitate-suceava.com

+40 747 415 252

benoniu@yahoo.com

Audit intern

Serviciile noastre sunt dedicate celor care doresc să desfășoare fiecare etapă a afacerii în conformitate cu toate cerințele impuse de lege. Aveți nevoie de un audit intern realizat de profesioniști în domeniu, constând în examinarea obiectivă a ansamblului de activități ale entității economice. Scopul este de a furniza o evaluare care să prezinte independență față de managementul controlului, cel al riscului, precum și al proceselor de conducere.

Realizăm audite ce pot fi folosite atât cu titlu preventiv – în acele programe de audit care se ocupă cu aprecierea eficienței pe care o are o organizație (un proces sau procedeu),  dar și cu titlu curativ – în special în unele situații mai delicate ce presupun o atenție sporită la numeroase detalii.

Auditul intern are ca obiectiv principal asistarea membrilor conducerii în procesul de exercitare corespunzătoare a responsabilităților diverse, oferind în acest sens aprecieri, analize, comentarii pertimente și recomandări ce vizează activitățile ce sunt examinate. Apelați la ajutorul profesioniștilor noștri pentru rezultate optime!