Close
contabilitate-suceava.com

+40 747 415 252

benoniu@yahoo.com

Reprezentare la control

În cazul în care vă veți confrunta cu o situație de control din partea organelor competente, echipa noastră poate fi în sprijinul dumneavoastră. Serviciul de reprezentare la control este săvârșit cu maximă responsabilitate și eficienţă.

Pentru o înțelegere deplină a tuturor avantajelor pe care le puteți avea ca urmare a unei colaborări cu echipa noastră, iată ce primează și merită amintit:

  • Puteți preveni orice formă de abuz, executarea silită, fiind pe deplin sprijiniți de sfaturile și acțiunile noastre.
  • În cazul unei executari silite puteți beneficia de suspendare sau de eșalonări ale plăților pentru care sunteți somat.
  • Puteți ajunge la diminuarea de obligații fiscale suplimentare.
  • Poate că cel mai important aspect ține de respectarea legii în sine, de o justă abordare din partea organelor de control. Pentru că sunt aspecte ce vă sunt necunoscute, este evident că puteți cădea în risc de a fi amendați sau încărcați financiar de plăţ Puteți evita acest lucru, asigurându-vă că aveți alături în astfel de momente o echipă cu experiență.

Serviciul de reprezentare la control este unul complex, cu o multitudine de beneficii. Și nu trebuie să așteptați ca realitatea să vă dovedească acest lucru. Colaborarea cu noi vă va asigura la timpul potrivit și posibilitatea de a alege această ramură de activitate, fără stresul survenit situației inopinate.

Recomandăm să fim anunțați în prealabil de dorința dumneavoastră de a solicita acest serviciu. Indiferent în ce stadiu veți fi când veți decide implicarea noastră, este de preferat să nu oferiți declarații sau documente către organele de control până când nu ne veți contacta.